Sabtu, 21 April 2012

Bila Sikecik tido lenaa...

Location : home sweet home..
mood     :..ngehehehe

Assalamualaikum...

Malam minggu yang terasa bosan...asik dok rumah je..bile la nak dapat bejalan nie..
terasa cam nak jalan-jalan sangat. Lepas aku kawen belum ada masa nak bejalan2 makan angin
sekarang da ada anak terasa nak bejalan bawa dye..
KNQ pon bosan je asik dok rumah je..cian anak mama. Insyaalah KNQ kalu rezki kiter murah mama
n papa bawa KNQ gi jejalan ye..
Biasela ekonomi x stabil sangt, tak bole nak sama kan diri kite dengan yang lain..
Tapi rase terkilan la jugak kan bile tengk owng lain gi makan angin jauh2 naik fligth sedang kan kiter
nek kete pon belom tentu dapat...
sedeh nye ati....
Tuhan Ku murahkan la rezki kami sekeluarga agar kami dapat merasai keseronokan di dunia mu yang 
sangat indah ini...
Ya Tuhan Kepada Engkaula aku mohon kasih kepada Engkau juga la aku mohon pertolongan
sesungguhnya aku insan kerdil di muka bumi mu ini....

Ahad, 15 April 2012

xder aktiviti....



Location : Umah
Mood  : ding dong...

Cerita Permata Kesayangan Aku Dan PaPa khayla....

 waktu hujan-hujan nie terasa nak menaip pulak, so ape lagi aku pon terus mendapatkan
laptop untuk cerita kat pembaca2 blog yang sentiasa menghargai coretan2 aku yang ntah
pape ni. Lagi pun si kecik Khayla sedang enak dibuai mimpi...syok oow tidoq waktu hujan-hujan 
cam nie..selamat dibuai mimpi indah my son..
Sebelum saya cerita sal si kecik nie saya letakkan dulu pixa wak2 si kecik lahir..

Khayla Nur Qasrina 1 day

Hospital Bersalin Kuala Lumpur...
fresh dari perut..hehehe



Nak tengok tak cana die tido...taraaaaaaa..............
nyenyaknye anak mama tido...

nie laa anak saya Khayla Nur Qasrina.."cantek cahaya istana"
23/4/12 ni genap la 3 bulan. Seronok tau bila da ada baby sendiri  penat macam mana pon..
ati tetap senang bila tengok si manja ni. Sekarang simanja sangat pandai isap jari bila da penat tido
bangun panggil ma dye nak ajak main... Kalau tak layan nanges sampai tak kuar suara..
kekadang kalau di layan sangat mama dye x sempat nak mandi...heheheh

tenet buat lagi...slow sangt...
ok la setakat ari nie...nanty saya sambung lagi...





Jumaat, 13 April 2012

assalamualaikum....

Location : umah
Mood    : suke..

akhirnya aku kembali lagi....

Sudah lama aku tak update blog, rindu tau..almaklum la tak berkesempatan sekarang ni..
sekarang bukan berdua lagi da bertiga, iaitu permata kami yang pertama...
Lahirnya si kecilku yang bernama Khayla Nur Qasrina pada 23 jan 2012 jam 6.20 am
selepas azan subuh, keluarla si kecil melihat dunia yang die tunggu2 ...
ya Allah gembira tak terkata, susah nak digambarkan dengan kata-kata..

Mereka..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...